Jdi na obsah Jdi na menu
 


III.ročník setkání přátel z FDL 11. května 2013

 III.ročník setkání přátel z FDL

Tentokrát jsme si zvolili oproti minulým setkáním jarní období. Termín připadl na 11.května 2013. Na tradičním postupu jsme nic neměnili a opět jsme se sešli okolo 10.hod. na Fučíkovce. Bohužel počasí nám tentokrát nepřálo, pršelo celé dopoledne a tak nám výborně posloužil místní obchůdek, pod jehož střechu jsme se všichni pohodlně vešli. Čekání na polední hodinu jsme vyplnili vzájemnou diskusí a nějakou tu štamprlkou. Opět se za námi došli podívat někteří místní starousedlíci a všichni byli rádi, že se opět po dvou letech vidíme.

Do pravého poledne jsme však vzhledem k počasí na Fučíkovce nevydrželi a přesunuli jsme se, vesměs auty, do místního hotelu Hvězda. Do podání obědů jsme po skupinkách diskutovali, dali si nějaké to pivko či nealko. Poprvé jsme mezi námi přivítali Čestmíra Horu s maminkou, paní Šverdíkovou, Frantu Šverdíka s dcerou, Laďu Holáně, Přemka Otáhalíka, Věru Voznicovou, Laďu Žáka, Jarmilu Jančaříkovou, Helenku Michalčíkovou, Zdeňka Kolíska, Pepka Pospíšila, Miloše Králíka, Miru Cvinčeka, Marcelu Štěpánkovou a Karla Šopíka. 

Před obědem přednesl Míra Ševčík úvodní slovo a oficiálně přivítal všechny účastníky. Obecná vzpomínka patřila i těm, kteří mezi námi již nejsou. Po obědě jsme přichystali pro naše přátele malé překvapení. Přesunuli jsme se přes cestu do místního muzea, kde jsme navštívili krásnou fotovýstavku rodáka z Fučíkovky a tehdejšího vynikajícího bojkovského fotografa Arpáda Puško. Jeho fotografie a události na nich, nám daly zavzpomínat na roky našeho dětství. Někteří z nás byli členy fotokroužku, kde nás pan Puško naučil základům fotografování.

Další zajímavou vzpomínkou na naše mládí bylo promítnutí přes 40 let starých zábavných filmů ve kterých si vyzkoušeli své herecké umění mnozí z nás. Filmování a sport byly v té době hlavní náplní našeho volného času.

Po návratu z muzea pokračovala volná debata u jednotlivých stolů. Později rozbalil Mirek Pekař svou hudební techniku a hrál nám k tanci. Nesmíme zapomenout na naše fotografky Marii a Helenku Puškovy, které pořizovaly  fotomomentky po celou dobu našeho setkání. Nechť vám jejich fotogalerie připomene krásné okamžiky z této vydařené akce.

Povídalo se, popíjelo a tančilo až do půlnočních hodin. To vydrželi jen ti skalní a rádi tančící, ostatní se postupně loučili.

Dá se konstatovat, že i III.ročník se vydařil. Sešlo se nás bez jednoho téměř 70 a myslíme si, že každý z nás se loučil a odcházel s dobrým pocitem.

   Za organizátory

 František Jančařík

 

Náhledy fotografií ze složky III.ročník setkání přátel z FDL

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AUnisasadapary - Far up Blood Persuade - Hypertension

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/discussion-achat-cialis/

AEPIBUNDINTENE - Violent blood stress

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/io-uso-il-cialis/

 



Statistiky

Online: 1
Celkem: 77865
Měsíc: 952
Den: 47